ZOM Begeleiding
Zorg Op Maat  

ZOM doelgroep

ZOM Begeleiding biedt ondersteuning aan cliënten vanaf 18 jaar en ouder die niet goed in staat zijn om zelfregie over het leven te krijgen. Het kan hierbij gaan om hulp bij het verrichten van administratieve handelingen, de financiën op orde krijgen, budgetbeheer en/of huishoudelijke organisatie. Het kan ook gaan om begeleiding bij het verkrijgen van een zinvolle dagbesteding (school, werk, sport etc.), nuttige vrijetijdsbesteding, het bieden van ondersteuning bij afspraken met instanties, het samen op gesprek gaan en het voeren van gesprekken met instanties, het samen voor- en nabespreken van lastige gesprekken. Begeleiding bij LVB problematiek, verslavingsproblematiek of bij gedragsproblematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag. Ook zijn statushouders één van de doelgroepen van ZOM Begeleiding. Hierbij gaat het met name om het begeleiden van zelfstandigheid en participatie. 


Vanaf 18 jaar en ouder

Statushouders / vluchtelingen

Mensen met praktische hulpvragen

Schuldenproblematiek

Mensen met psychosociale hulpvragen

Verslavingsproblematiek

"Ik ben zeer tevreden over de begeleiding, het heeft mij enorm vooruit geholpen. Ik ging door een moeilijke tijd. De rustige houding en vriendelijke benadering van de begeleider voelt voor mij ook goed. We hebben samen al heel wat doelen behaald en ik ben ZOM Begeleiding daar dankbaar voor"

(cliënt H.)Indicatie

Indien de cliënt akkoord gaat met de begeleiding, moet er een geldige toewijzing komen. Zodra de toewijzing binnen is (of per mail bevestigd wordt dat het opgestuurd wordt) zal er een vervolgafspraak gemaakt worden met de cliënt.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via onderstaande contactformulier, of mailen naar info@zombegeleiding.nl of bellen naar 06-18142660.

E-mailen
Map